Van boeren voor de natuur!

Waarom?

Als we de biodiversiteit beschermen, zorgen we ervoor dat alle dieren en planten een veilige plek hebben om te leven, en dat ook toekomstige generaties van de prachtige natuur kunnen genieten. Biodiversiteit betekent alle verschillende soorten planten, dieren en levende wezens op aarde. Het zorgt voor schone lucht, fris water, een goede kwaliteit van de bodem en de bestuiving van gewassen.


Hoe dan?

Op onze boerderij in Lievegem zaaien we (on)kruiden. Lokale kruiden en bloemen creëren leven voor bijen, hommels, vlinders, vogels en insecten. We willen samen met andere boeren nog veel meer (on)kruiden zaaien. Samen zorgen we voor een prachtig en kleurrijk landschap vol leven. 


Wat doen we?

We oogsten korenbloem, kamille, goudsbloem, kruizemunt, wilde bloemen en nog zoveel andere (on)kruiden. Het zijn heerlijke smaakmakers. De (on)kruidenthee is samengesteld door Ann Van Steenkiste, een ervaren herboriste en theesommelier. Hierdoor creëren we een heerlijke en unieke smaak. 


Proef het!

Door onze (on)kruidenthee te drinken versterk jij de biodiversiteit. Hoe meer (on)kruiden we nodig hebben, hoe meer boeren kunnen meewerken en hoe meer impact we creëren. Bestel via de webshop.


Wie zijn we?

Wij zijn Torsten, Brecht en Anthony van Biodivers. Onze droom is om de biodiversiteit te versterken en landbouwers een eerlijk inkomen te garanderen. Brecht en Torsten telen (on)kruiden op velden in Lievegem. Anthony is gepassioneerd door smaken en proeft unieke combinaties. Samen vormen we het team van BIODIVERS en willen we een positieve impact hebben op mens en natuur. 


Meer weten?

We proeven, oogsten en genieten. Ontdek mee (on)kruid via Instagram of de nieuwsbrief.


 

(on)kruid
van boeren voor de natuur 

Mail naar: 
brecht@on-kruid.be

Ontdek mee (on)kruid via:

NIEUWSBRIEF